Morsomme fritidsaktiviteter en regndag

Heldigvis bor ikke hele Norge på Vestlandet, så grått vær og regn er ikke et vanlig syn, i hvert fall ikke året rundt. Norge er dog heller ikke Bahamas eller Australia, så litt regn må man bare gjøre seg vant med. Når det nå er slik at regnbygene flyter inn over landet, har man så mange forskjellige aktiviteter tilgjengelige at folk sjeldent kjeder seg.

GameHar man noen å tilbringe tiden med når det regner, kan brettspill være en morsom løsning. Risk, Trivial Pursuit, vi har vel alle et brettspill eller to hjemme som familien kan kose seg med når det er som kaldest. Kortspill er også kult, så lenge man har en kortstokk.

Dessverre er det nå slik at mange ender opp alene når det regner. Ingen har lyst til å gå ut døra og vente på bussen for å dra på besøk. Her kommer internett inn. Nettet har brakt oss nærmere hverandre – nå behøver man ikke lenger løfte rumpa opp av sofaen før man har bestevennen foran seg. Det betyr at regnet kan glemmes like fort som man la merke til det. Da er det bare å skru på datamaskinen eller TV-en, om denne er koblet opp mot internett, og klikke seg inn på en av de utallige nettstedene som tilbyr kortspill. NorgesAutomaten er en av disse sidene – skapt spesielt for nordmenn som hater å kjede seg. Her finner du alle de populære kortspillene, inkludert Baccarat, Poker og Craps. Vil man spille mot huset får man selvsagt lov til det, men Poker kan også være morsomt og samtidig veldig sosialt.

Det finnes selvsagt mange andre spill på nettet, det behøver ikke nødvendigvis være kortspill eller brettspill. For eksempel kan man begi seg ut på endeløse quizer, teste ut sin IQ eller spille hysterisk morsomme spill på King.com eller 123Spill – sistnevnte er en tidløs favoritt for alle som vokste opp på 90-tallet.