Etter at frisbeesesongen er over

Med værforholdene man har i de nordlige landene, så er det ikke så greit å velge seg frisbee som fritidsaktivitet, for det er mange måneder av året når det vil være umulig å ha det moro med skjeneplata si. Derfor vil vi her forsøke å komme med forslag til hva annet man kan finne på for å fylle tomrommet etter den herlige lille plastskiva. Så har du i alle fall noen ideer til hva du kan finne på mens du venter på neste sesong.

Innendørs – aktivitetsforslag

Du kan jo nyte anledningen til å være litt sofagris når været ikke tillater at du kaster frisbee og finner på nye triks, og da er det en rekke morsomme ting du kan finne på. For noen er førstevalget å lese en god bok, noe man ofte ikke tar seg tid til i sommerhalvåret, av naturlige grunner. Andre foretrekker å trekke seg tilbake til PC-en og spille et spill, kanskje Hearthstone eller Command and Conquer. For andre er dette en tid til å spille pengespill, som er lette å finne, eller kanskje sjakk, som nå er ekstra i vinden takket være Magnus Carlsens fantastiske innsats på brettet de siste årene.

Aktiviteter utendørs

Selv om både vårvinder og høststormer kommer i veien for moro med frisbee, kan du likevel gjøre mye annet morsomt ute – for eksempel kan du gå tur i skog og mark, du kan spille tennis, sykle og når vinteren kommer for fullt kan du gå på ski og stå slalåm. Og når du har gått et stykke på ski, kan du enten stå nedover bakkene i beste telemarkstil, eller du kan gli ut på isen som dekker fiskevannet og begynne å bore hull i isen. Isfiske blir stadig mer i vinden, og er en fin og sosial aktivitet for vintersesongen.