Trening hjemme – få tak i det som trengs

Fysisk aktivitet er viktig for folkehelsen, men for noen er avstanden til et treningssenter rett og slett for lang. Noen ønsker muligens ikke å prioritere kostnader knyttet til å trene på et treningssenter, mens andre føler seg ikke komfortable med å trene på et offentlig sted. Da kan hjemmetrening være en fin løsning.

Sportsklokke, musikk og deksel

Hjemmetrening kan for eksempel utføres i stuen eller på verandaen. Det kan også gjøres et sted hjemme hvor det er plass. Her er det kun egen kreativitet som setter grenser. Noen foretrekker å trene med egen kroppsvekt. Da er ikke mange vekter og manualer nødvendig.

Det kan være fint å ha en sportsklokke hvor man kan sjekke puls og få mer informasjon om treningsøkten. Dette kan du handle på nettet. Hvis du liker å høre på musikk mens du trener, kan det være greit å skaffe noe som sitter godt i ørene når du er aktiv. Om du hele tiden må justere på øreproppene eller øreklokkene under treningsøkten, kan det fort bli veldig forstyrrende. Har du mobilen din i nærheten av deg mens du trener, kan det være greit å ha et deksel som gir god beskyttelse i tilfelle et uhell skjer.